Κριτική Σαρικόπουλου σε Σάκοτα!Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στις δηλώσεις του σε οπαδικό site μετά το τέλος του αγώνα ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά την απομαγνητοφώνηση όσων είπε ο 25χρονος σέντερ: 

-Ζήση η ΑΕΚ προσπάθησε σήμερα αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Τι κρατάτε από το παιχνίδι;

«Νομίζω πως προσπαθούμε με λάθος τρόπο, αυτό που μένει είναι η κακή άμυνα που παίξαμε, πολύ μεγάλο παθητικό για την άμυνα μας. Βέβαια το παιχνίδι πήγε στην παράταση, ξέραμε ότι έχουν μικρό rotation και βασίζονται σε λίγους παίκτες στο σκοράρισμα, όλα τα προσεγγίσαμε λαθος σε αυτό το ρόλο στο παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. 

-Ποιός πιστεύεις ότι ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που χάθηκε αυτή η νίκη;

«Η έλλειψη συγκέντρωσης, το rotation που γίνεται πολλές φορές, γιατί παίζουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα και το rotation θα έπρεπε να ήταν διαφορετικό και μεγαλύτερο για να μπορούν και κάποια παιδιά να ξεκουράζονται από ένα ματς, γιατί όλοι στην ομάδα είναι ετοιμοπόλεμοι. Το προσεγγίσαμε νομίζω λάθος γιατί το πήγαμε και εμείς στην επίθεση και αυτοί δείξανε ότι είναι πιο ικανοί στο ένας εναντίων ενός στο σκοράρισμα».

-Τελειώνει αυτό το ματς κοιτάμε το επόμενο με το Λαύριο;

«Εννοείται, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε κολλημένοι σε αυτό το παιχνίδι, η ομάδα παίζει στο πρωτάθλημα, σε ένα εκτός έδρας ματς, πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό και βλέπουμε».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment