Μένουν μόνο μέχρι να φύγουν οι Γουόρεν και Ανοσίκε!


Θέμα χρόνου αποτελεί για την ΑΕΚ η αποχώρηση των Γουόρεν και Ανοσίκε από την ομάδα. Όπως είχατε ενημερωθεί και παλιότερα , η απόφαση για αντικατάσταση τους είναι δεδομένη. Ωστόσο, αμφότεροι θα μείνουν στο ρόστερ μέχρι να…φύγουν. Αυτό σημαίνει πως στις μέρες που ακολουθούν στην Ενωση θα επιχειρήσουν να βρουν «1» και «5» – κυρίως από τα κοψίματα του ΝΒΑ και τις καλές περιπτώσεις που θα προκύψουν – παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και παράλληλα ομάδες για να μετακινηθούν οι δύο Αμερικανοί.
Για τον Γουόρεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, όπου διατηρεί εξαιρετικό όνομα έπειτα από την περυσινή καλή σεζόν που έκανε. Παράλληλα, στο παιχνίδι υπάρχει και η ισπανική Εστουντιάντες, που δείχνει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ. Επίσης, υπάρχει κινητικότητα και από ιταλικές ομάδες για τον Ανοσίκε, που είχε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν στη γειτονική χώρα.

Πέραν των δύο θέσεων, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν όποια ακόμα κίνηση απαιτηθεί για την ενίσχυση της ομάδας. Ζητούνται παίκτες που θα δώσουν λύσεις στο περιφερειακό σουτ και κυρίως ένα «3άρι» που θα δίνει πόντους από μακριά. Βέβαια, υπάρχουν δεσμεύσεις για μέχρι έξι ξένους στο ρόστερ, ενώ οι αλλαγές – με βάση τον περυσινό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ – ήταν τρεις τώρα και άλλες τόσες μετά την αλλαγή του χρόνου.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment