Νικολάου: «Η ΑΕΚ έχει πάρει τον δρόμο της, κάποιοι το λησμονούν »Ο κ. Νικολάου αναφέρθηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη, την προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου και των υπόλοιπων, ενώ τόνισε πως μπορεί η τύχη να μην είναι με το μέρος της ομάδας, αλλά εκείνη θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά:


«Η ιστορία Όρτον ήταν η αιτία που ο οδηγός δεν ήταν έτοιμος. Την επόμενη περίοδο θα είμαστε πιο τυχεροί. Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη συνδυάζεται με μια πρωτοφανής προσπάθεια. Πρώτοι στην Ελλάδα και πρώτοι στην Ευρώπη θέλαμε να δώσουμε το στίγμα μας και αυτό το ξέρει καλά ο καθένας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο για να υλοποιούμε όσα επιθυμούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αλεξίου για την ανάληψη αυτής της προσωρινής θέσης και χάρη στην ελπίδα είπαμε το «ναι». Τότε που μια χούφτα άνθρωποι αλλά με το… σκριν του Μελισσανίδη ενώσαμε τις απόψεις μας. Ευχαριστώ και τον συνεργάτη μου Αλέξανδρο για να είναι έτοιμη η ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον παλαιό παράγοντα στην ΚΑΕ, τον Χάρη Κουτά που συμπορευόμαστε με βάση τα ιδανικά του συλλόγου.

Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σάκοτα που στάθηκε δίπλα μου. Η ΑΕΚ έχει πάρει τον δρόμο της. Κάποιοι ελάχιστοι το λησμονούν. Τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν με πρόσφατο αυτό του Μιλόσεβιτς. Η τύχη δεν είναι μαζί μας αλλά θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment