Στην αποστολή για το Αλεξάνδρειο ο Ντι Ανοσίκε!


Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Όου Ντι Ανοσίκε. Παρότι έχουν μείνει κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να λύσει το συμβόλαιο του με την Λαμποράλ Κούτσα ο Αμερικανός σέντερ έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην ΑΕΚ και σήμερα Κυριακή αναμένεται στην Αθήνα με στόχο να λάβει μέρος στην πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. 

Ο κορυφαίος ριμπάουντερ των δύο προηγούμενων σεζόν στην Ιταλική Α1 είχε ουσιαστικά συμφωνησει από Παρασκευή με την ΑΕΚ όμως η διαδικασία λύσης συμβολαίου με την Ισπανική ομάδα καθυστέρησε την άφιξη του. Ο Ανοσίκε θα είναι στην αποστολή του αγώνα κυπέλλου με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο και για τον λόγο αυτό έφυγε από την Ισπανία πριν την τυπική λύση του συμβολαίου του, που θα διευθετήσει ο εκπρόσωπος του, ώστε να λάβει μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις. Ο Ντράγκαν Σάκοτα που επέλεξε σε χρόνο ρεκόρ τον παίκτη μόλις έγινε γνωστόπως είναι διαθέσιμος είναι βέβαιο πως θα του δώσει χρόνο συμμετοχής από τον πρώτο κιόλας αγώνα αφού είναι φουλ προπονημένος έχοντας κάνει κανονική προετοιμασία με την Λαμποράλ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment