Ντρ.Σάκοτα «Χάσαμε μια ωραία ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη»
Η ΑΕΚ έχασε για δεύτερη φορά σε τρία ματς φέτος και έχει ξεκινήσει μέτρια την σεζόν. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και στάθηκε στο γεγονός ότι χάθηκε μια ωραία ευκαιρία να κερδίσει η Ενωση.


«Χάσαμε μια ωραία ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη σε ενα σημείο που δεν είμαστε σε φόρμα. Ψάχνω να βρω κάποια παιδιά που μπορούν να αντέξουν σε όλο το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Ενωσης, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως «το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι νίκες σε αυτό το σημείο. Ξέραμε οτι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν ένας είναι σε καλή μέρα, σου δημιουργούν πρόβλημα».

Επίσης, παρατήρησε πως «δεν είχαμε λύση για τον Μίτσελ. Παίξαμε πιεστική άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά, φαινόταν να ξέρουμε τι θέλουμε. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και λυπάμαι που χάθηκε μια τέτοια ευκαιρία», αλλά και πως «έχουμε χρόνο να διορθώσουμε αυτο το αποτέλεσμα στο Εurocup».

Επίσης, ρωτήθηκε για το γεγονός πως στα κρίσιμα σημεία χρησιμοποίησε τη δεύτερη πεντάδα: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Είπα και συγγνώμη στο Λουκά και τον Κάρτερ, γιατί δεν πέρασε απο το μυαλό μου οτι μπορεί να έχουν παίξει περισσότερα απο 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσεις στο παιχνίδι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καθόλου. Με τόσους τραυματισμούς, μόνο πρώτη πεντάδα δεν εχω μπορέσει να βρω».

Τέλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε: «Περνάμε μια περίοδο που περιμένουμε τον Κατσιβέλη. Οι ψηλοί κράτησαν την άμυνα σήμερα. Σίγουρα εύχομαι να είμαστε σύντομα όλοι στην προπόνηση. Λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment