ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ - Και πως να πάει έτσι ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ;


Το παρακάτω κείμενο το βρήκαμε στην σελίδα ΑΕΚ ΜΟΝΟ στο facebook.
Επειδή είμαστε υπερ της πολυφωνίας και της ανταλλαγής απόψεων, το αναδημοσιεύουμε και τοποθετούμεαστε δημοσίως υπερ του. Δεκτές όλες οι γνώμες αλλά με τρόπο κόσμιο.


Η κάρτα φιλάθλου είναι για πολλούς μία απεχθής κατάσταση, απόφαση και διαδικασία. Ουδείς μπορεί να μαλώσει τον οποιονδήποτε επειδή δεν επιθυμεί το φακέλωμα το δικό του ή των ανήλικων παιδιών του που ως έφηβοι αρχίζουν να μαθαίνουν το γήπεδο. Ωστόσο στο τέλος της ημέρας, εκείνη που την πληρώνει είναι η ίδια η ομάδα. Και ακόμα περισσότερο, ένας άνθρωπος που επενδύει χρήματα και έχει ένα μεγαλόπνοο πλάνο να την καταστήσει ξανά ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Η γενικευμένη αποχή, όχι μόνο λόγω της υπόθεσης με την κάρτα αλλά και διότι (όπως πολλές φορές αυτή η σελίδα έχει επισημάνει) ο μπασκετικός λαός της ΑΕΚ τείνει πλέον να γίνει μύθος που καταρρίπτεται, είναι μαχαιριά στο τεράστιο όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου. Εκτός του ότι η ομάδα παραμένει αβοήθητη εντός του παρκέ δίχως τον παλμό της εξέδρας, τα μηνύματα που έρχονται από την ηγεσία της Ευρωλίγκας δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο Άρης γεμίζει την αρένα του, εμείς εμφανιζόμαστε τρεις και ο κούκος. Τα εισιτήρια και η προσέλευση του κόσμου θα διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στην απόφαση να δοθεί στην Ελλάδα το δικαίωμα να έχει και τρίτη ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι η διαφήμισή του προϊόντος τους. Και στον τομέα αυτό, εμείς υστερούμε δραματικά. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που γίνεται.

Stay Tuned - Δεν αξίζει αυτό στη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Θέλουμε όντως το μπάσκετ ψηλά; Εμείς είμαστε η δύναμή του λοιπόν... Στήριξη στον Μάκη Αγγελόπουλο πριν τα δει κι αυτός όλα ανάποδα και τα βροντήξει. Ευτυχώς ο άνθρωπος έχει (ακόμα αλλά για πόσο;) υπομονή...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment