Έρχεται και ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Κούπερ!


O Mάκης Αγγελόπουλος κάνει τα πάντα προκειμένου ο Ντι Τζέι Κούπερ να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο διοίκηση και ο Ντράγκαν Σάκοτα τον ήθελαν στην ΑΕΚ και αυτό θα γίνει εκτός απροόπτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του AekbcFans.Gr ο πρώην παίχτης Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται θα έρθει για τρίτη φορά στην χώρα μας αλλά αυτήν την φορά για την ΑΕΚ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Η μεταγραφή ''ΒΟΜΒΑ'' αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες όπως όλα δείχνουν.

Ο Αμερικανός γκάρντ που έκανε πολύ καλές εμφανίσει φέτος στο Ρωσικό πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup είναι ένας παίχτης που είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του από πολλές ομάδες, αλλά η ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν αυτή που έκανε την κορυφαία πρόταση και όπως όλο δείχνουν μένουν τα τυπικά.

Να πούμε εδώ ότι ο Φίλ Σκράμπ θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα και ο Κούπερ θα πάρει την θέση του που είναι κοινοτικός.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment