Δεύτερες σκέψεις για τον Αρμστεντ, ψάξιμο για ψηλό


Νέα δεδομένα δημιουργεί στην ΑΕΚ η διπλή αποχώρηση των Γουόρεν και Ανοσίκε που επιτεύχθηκε χθες. Η «Βασίλισσα» εντάσσει άμεσα στις επιλογές της τον σούπερ Ντι Τζέι Κούπερ και πλέον έχει δυνατότητα για ακόμα μία προσθήκη. Και δεν αποκλείεται να μην ψαχτεί ιδιαίτερα, αλλά να βρει τη λύση με τον Αρμστεντ, που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα, συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν έχει δηλωθεί.

Στην ΑΕΚ είναι προβληματισμένοι από τον τραυματισμό του. Ο Αμερικανός έχει πρόβλημα στον χόνδρο και η κατάσταση του χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση και σημαντικό χρονικό διάστημα για να την ξεπεράσει. Βέβαια, είναι παίκτης που αρέσει και με δεδομένο πως ο Κούπερ τα κάνει όλα και λύνει το ζήτημα, ενδέχεται να υπάρξει θέμα παραμονής του Αρμστεντ (ενδεχομένως με αλλαγή στους όρους της συμφωνίας).

Βέβαια, οι μεταγραφικές σκέψεις δεν κλείνουν εκεί. Στην ΑΕΚ κοιτούν με προσοχή τα κοψίματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και από ομάδες της Ευρωλίγκας για παίκτη που θα αγωνίζεται κάτω από το καλάθι. Στην Ενωση εκτιμούν πως παρόντος Κούπερ θα αλλάξει όλη η μορφή της ομάδας και θέλουν να κλείσουν το κενό στη ρακέτα, με πιθανή μετάθεση του Σάκοτα κυρίως σε θέση 3.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment