Παπαντωνίου: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με τη ΚαβάλαΚάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί το Σάββατο, στις 17:00, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να ενισχύσει τη Βασίλισσα στο παιχνίδι με τη Καβάλα, απηύθυνε ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να ξεχωρίζει παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νώντας Παπαντωνίου, στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Aκόμη μια σημαντική αναμέτρηση για μας είναι αυτή με τη Καβάλα. ‘Ολοι βλέπουν ότι η ομάδα μας βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες. Όλα τα ματς έχουν τις δυσκολίες τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη και για να διευρύνουμε το σερί μας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως έχετε αντιληφθεί όλοι, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, που έχουμε προς τον ΕΣΑΚΕ ή σε ΜΜΕ. Υπήρξα, ωστόσο, πάντα ειλικρινής στα όσα γράφαμε από δω. Πάμε βήμα-βήμα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Εχουμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά. Αυτό που ζητάμε είναι την κατανόηση των οπαδών μας, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν πάντα απαιτήσεις».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment