Έφυγε για Τουρκία ο Ουόρεν...ερωτηματικό ο Άρμστεντ...

Η ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση Κρις Ουόρεν ο οποίος θα συνεχίσει στην τούρκικη Μπελεντίγιε, πορεύεται στο πρωτάθλημα με τους Κούπερ και Παπαντωνίου ενώ στην Ευρώπη θα καλεστεί να δώσει 3 κρίσιμα μάτς μόνο με το Νώντα ως κανονικό playmaker !!

Η υπόθεση Άρμστεντ εξαρχής παρουσίαζε προβλήματα καθώς ο ΜΑερικανός ήρθε τραυματίας και όπως διέρεε από κύκλους της ΑΕΚ τον έκοψαν στα ιατρικά...Έλα όμως που μετά την λύση του συμβολάιου του Ουόρεν η ομάδα θέλει και τρίτο άσσο για να κλείσει το ρόστερ...Κάπως έτσι στο χθεσινό ρεπορτάζ επανήλθε η περίπτωση του Μάλκομ Άρμστεντ στο προσκήνιο...

Τι πραγματικά γίνεται όμως; 

Yπάρχουν πιθανότητες,o Άρμστεντ να παραμείνει τελικώς στην ΑΕΚ. Οριστική απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν νέες εξετάσεις του παίκτη και αφού βέβαια αποδεκτεί τη νέα πρόταση της Βασίλισσας. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση θέλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας και να έχει το πάνω χέρι σε αυτή την ιστορία. Αν δεν γίνει με τους όρους της ΑΕΚ τότε δεν θα γίνει καθόλου και η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλον παίκτη. Ο Σάκοτα πάντως είναι θετικός για τον Αρμστεντ αφού θεωρεί πως σαν κόμπο γκαρντ που είναι ταιριάζει περισσότερο με τον Κούπερ και μπορούν να παίξουν αρκετά και μαζί αν χρειαστεί. Εχει το μακρινό σουτ και την διείσδυση ενώ δεν διστάζει να παίρνει την ευθύνη σε κρίσιμες στιγμές με μεγάλα σουτ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment