Ο Κούπερ στέλνει στην έξοδο τον Άρμστεντ...Παρά την (μέχρι προ ολίγων ημερών δεδομένη) προσθήκη του Αμερικανού playmaker Άρμστεντ, ο Μάκης Αγγελόπουλος κυνηγάει το μεγάλο μπεταγραφικό ΜΠΑΜ που θα κάνει το όνομα της Βασίλισσας να ακουστεί για ακόμα μια φορά σε όλη την Ευρώπη!

Ο DJ Κούπερ είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ΑΕΚ για την θέση του βασικού άσσου της ομάδας καθώς οι εμφανίσεις του με την Κράσνι ( 17,2 πόντους και 10,1 ασίστ κατά μέσο όρο ) μόνο αδιάφορες δεν παιρνούν στην μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κούπερ θέλει να αγωιστιεί στην ΑΕΚ με την οποία βρίσκεται κοντά τόσο στο οικονομικό όσο και στην αγωνιστική φιλοσοφία, και εμφανίζεται έτοιμος να απορρίψει ακόμα και ομάδες της Ευρωλίγκας για τα ¨μάτια" της Βασίλισσας μας !

Αν υπάρξει τελικώς συμφωνία αυτό θα σημαίνει πως ο νεοαποκτηθείς Άρμστεντ θα αποτέλεσει παρελθόν χωρίς να αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος καθώς ο τρυαματισμός του δεν επιτρέπει την άμεση χρησιμοποίησή του ακόμα και στο πρωτάθλημα της Basket League διότι στο Eurocup μπορεί να αγωνιστεί μόνο στην επόμενη φάση...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment