Παπαθεοδώρου και Κασελάκης πλέκουν το εγκώμιο της ΑΕΚ !


Ο προπονητής της Κηφισιάς, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού η ΑΕΚ παρουσιάζεται όλο και καλύτερη με τον καιρό...Αναλυτικά:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες με πολύ ποιοτικούς παίκτες και πολύ έμπειρο και καλό προπονητικό σταφ. Είναι μια ομάδα που όσο περνάει ο καιρός ενισχύεται και παίζει και καλύτερα άρα ο βαθμός δυσκολίας για μας θα ειναι ιδιαίτερα αυξημένος».

«Είχαμε μια δύσκολη προπονητική εβδομάδα με αρκετές απουσίες αλλά όσα παιδιά ήταν υγιείς έκαναν πολύ καλή δουλειά και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να υποδεχτούμε έναν μεγάλο αντίπαλο»


Ο Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Ο επόμενος μας αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Δε χρειάζεται να πούμε για τη δυναμική της λόγω του κόσμου της και του ονόματος της. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα κι αυτό από μόνο του φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για εμάς.

Έχει στο δυναμικό της πολύ καλούς παίκτες με σπουδαία καριέρα που μπορούν από μόνοι τους να καθορίσουν τις τύχες ενός αγώνα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας ώστε να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση καθώς και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα επιλέξει ο coach στο ακέραιο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment