Για διπλό πρόκρισης η Βασίλισσα!


Ακόμα μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση σήμερα για την ΑΕΚ  (19.00, aekbcfans.gr,OTEsport4) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Eurocup που φιλοξενείται από την λιθουανική Νεπτούνας.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στον όμιλο με ρεκόρ 2-2 και θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόσκριση στους "32" της διοργάνωσης.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εκτός του Σαρικόπουλου που θα βρίσκεται εκτός ακόμα 2 εβδομάδες, δεν θα εχει στην διάθεσή του τον Μιλόσεβιτς ο οποίος έκανε εξετάσεις για τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο πόδι.

Κανονικά στον αγώνα θα δώσει το παρόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βασίλισσας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, προκειμένου να δώσει λύσεις κάτω από το καλάθι. Στην αποστολή θα είναι και ο Ανοσίκε , οποίος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Από την άλλη ο Νταίνιους Αντομάιτις, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Οι Λιθουανοί ποντάρουν πολλά στην πρόκριση και με όπλο τους την έδρα έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους για τους δώσουν ώθηση για τη νίκη.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment