Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ΑΕΚ !


Το www.aekbcfans.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις περιπτώσεις των παικτών που είτε μένουν είτε φεύγουν από το υπάρχον ρόστερ το οποίο διαμορφώθηκε με την απόκτηση του Dj Κούπερ! Πάμε λοιπόν...

O.D. Anosike 

Αποκτήθηκε με πολύ καλές συστάσεις και "περγαμηνές" ως ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Ιταλικής Λίγκας.Η παρουσία του στην πολλάκις πρωταγωνίστρια της Ισπανικής λίγκας, Λαμποράλ Κούτσα το έκανε ακόμα πιο γνωστό στο μπασκετικό κοινό.
Στην ΑΕΚ πήρε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής εξάρχής αλλά τελικά πέρα από κάποια καλά επιθετικά ριμπάουντ δεν έπεισε οτι μπορεί να σταθεί ακόμα και στην Α1 (!!). Μηδενική συνεισφορά στο σκοράρισμα και καμία εμπιστοσύνη στα χέρια του.
Η απόκτηση του Μαυροειδή που για την Basket League θεωρείτε πολυτέλεια και η επάνοδος του Σαρικόπουλου ολοκληρώνουν την "τριπλέτα" των ψηλών μαζί με τον Λουκά.
Συνεπώς ο Ανοσίκε μένει μέχρι να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να αποχωρήσει από την ΑΕΚ...

Malkom Armstead

Ένας παίκτης που ουσιαστηκά αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τον Ουόρεν στον "άσσο".
Ήρθε χωρίς κάτι σπουδαίο στην καριέρα του αλλά με καλή παρουσία στην Ρωσία.
Διαπιστώθηκε οτι ήρθε τραυματίας και μάλιστα με προοπτική να χάσει αρκετούς αγώνες (με πρώτο αυτό στην Κηφισιά).Με την απόκτηση του Κούπερ δεν θα αγωνιστεί ο Άρμστεντ και θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ..

Philip Scrubb

Θα ήταν άδικο να πούμε πως δεν έχει "πιάσει" η μεταγραφή του στην ΑΕΚ διότι δεν έχει πάρει ευκαιρίες.Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ήταν δεδομένη εξάρχής γιαυτό και του προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο! Ωστόσο δεν είανι εξοικιωμένος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό είναι εμφανές.
Στα πολύ ανταγωνιστικά ματς είναι η 3η λύση πίσω από Κατσίβελη και Κάρτερ επομένως το πιθανότερο σενάριο είναι να δωθεί δανεικός σε ομάδα της Ισπανίας και να επιστρέψει του χρόνου για να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που δικαιούται.
Chris Warren

Η πιο δύσκολη περίπτωση μέχρι ώρας...Πολύ γρήγορος παίκτης με έφεση στην διείσδυση αλλά μέτριος πασέρ και πολλές φορές χάνεται μέσα στην ροή του αγώνα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του αλλά ο Κούπερ θα πάρει φανέλα βασικού...Πάντως ο Warren μένει ως δεύτερη λύση στον "άσσο"

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment