"Τούρκος" ο Ουόρεν, επιστροφή Άρστεντ!Ανατροπή του σκηνικού που είχαμε μέχρι πριν λίγες ώρες στην ΑΕΚ !

Ο Κρις Ουόρεν δέχτηκε πολύ καλή πρόταση από την Τουρκία και είναι ένα βήμα πριν την έξοδο με την ΑΕΚ να "ψάχνεται" από καιρό να λύσει το βαρύ συμβόλαιο του Αμερικανού Playmaker καθώς η έλευση του Ντι Τζέι Κούπερ θα μείωνε δραματικά τα λεπτά συμμετοχής του ! Παρόλαυτά ο Ουόρεν διατηρεί καλό όνομα στην γειτονική χώρα μετά την περσινή του παρουσία στο τούρκικο πρωτάθλημα και κατάφερε να βρει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο !

Ποιός όμως θα καλύψει την θέση του δεύτερου Playmaker τώρα που αδειάζει και θέση ξένου στην ΑΕΚ;
Ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τον Μάλκομ Άρμστεντ, αλλά λόγω της έλευσης Κούπερ δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μετά τα νέα δεδομένα όμως είναι πολύ πιθανό ο Άρμστεντ να μείνει, πρώτον γιατί θα είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Κούπερ και δεύτερον γιατί στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορεί να ταιριάξει περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Αν τελικά η υπόθεση προχωρήσει, ο Άρμστεντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με κάποιες δικλίδες ασφαλείας, λόγω ενός προβλήματος που κουβαλούσε ο ίδιος. Αν ο παίκτης δεν θελήσει να υπογράψει με τους νέους όρους, τότε η Βασίλισσα θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη. Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί τον Ντράγκαν Σάκοτα καθώς και ο ίδιος πιστεύει ότι Κούπερ-Άρμστεντ θα «δέσουν» περισσότερο, όμως το μόνο θέμα που προκύπτει είναι ότι κανείς τους δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια ομίλου του Γιουροκάπ που απομένουν σε αυτή τη φάση

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment