«Σε 17 χρόνια δεν έχω δει ποτέ ξανά τόσους τραυματισμούς και αλλαγές»Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την συνέχεια του Eurocup και ο Γιάννης Καλαμπόκης προσπάθησε να δώσει μία εξήγηση και τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί στην καριέρα τους τόσους τραυματισμούς και τόσες αλλαγές.


«Κατά βάθος ξέραμε τι κάναμε λάθος. Είναι γεγονός ότι τελευταία αγωνιστική δεν μπορείς να βασιστείς σε άλλους συνδυασμούς. Παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να κάνουμε μία δύσκολη νίκη, αλλά δεν μας ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και να δούμε τι έγινε λάθος. Συνέβησαν πράγματα που εγώ που παίζω 17 χρόνια και δεν τα έχω ξανασυναντήσει με τόσους πολλούς τραυματισμούς και αλλαγές. Αυτό σε πληγώνει σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Δεν είχαμε πολύ καιρό να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια. Η φιλοσοφία των προπονητών είναι συγκεκριμένη και χρειάζεται χρόνια για να τη μάθεις», δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νεπτούνας.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment