Αθηναίου: Τα συναισθήματα, αν υπάρχουν ή όχι, πρέπει να μένουν στην άκρηΟ Γιάννης Αθηνάιου μίλησε στην Real News, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και το δικό του ρόλο στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά


«Έχουμε μάθει να ζούμε με προβλήματα, με τελευταίο αυτό του Λοτζέσκι. Μέσα από την ομαδική δουλειά προσπαθήσουμε να τα ξεπερνάμε και να καλύπτουμε τα σημαντικά κενά που κάθε φορά προκύπτουν, όπως είναι αυτό αρχηγού μας και πιο πριν εκείνο του Πρίντεζη. Σίγουρα οι καταστάσεις αυτές μας πεισμώνουν, μας βγάζουν εγωισμό και μας κάνουν να θέλουμε να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω»

-Για το ματς με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και πέρυσι: «Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στόχος όλων μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη. Όσο για συναισθήματα, αν υπάρχουν ή όχι, πρέπει να μένουν στην άκρη, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και η ΑΕΚ θα έρθει για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment