Έρχεται σήμερα Αθήνα για την ΑΕΚ!


Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Γιούρι Ζντοβτς και ο Σλοβένος έρχεται σήμερα (20/12) στην Αθήνα, για να υπογράψει στην ΑΕΚ, ενώ θα αφοσιωθεί μόνο στη «Βασίλισσα».

Ο 49χρονος κόουτς, που το 2012 είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας για παίκτη του, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Σλοβενίας. Στην ΑΕΚ υπήρχε ανησυχία για το πόσο συχνά θα χρειαζόταν να λείπει από την Αθήνα για την εθνική, αλλά ο ίδιος ο Ζντοβτς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι προπονητής μόνο στην «Ένωση».

Κατά τα άλλα, να τονίσουμε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος φρόντισε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει ο Ζντοβτς από την τουρκική, Γκάζιαντεπ, με την οποία και είχε συμβόλαιο. Ο Σλοβένος κόουτς, αναμένεται να φέρει μαζί του, τον επί χρόνια συνεργάτη του, Στέφανο Δέδα, ενώ σίγουρος από τον τωρινό πάγκο της ΑΕΚ, θεωρείται μόνο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Στα του ρόστερ, να προσθέσουμε ότι ο Ζντοβτς θα μπορεί να κάνει μία προσθήκη ξένου παίκτη (σ.σ. αν το επιθυμεί) μέχρι τον Ιανουάριο.

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment