Απέρριψε ομάδες Ευρωλίγκας για την Βασίλισσα!


Πριν την ΑΕΚ η Γκάζιαντεπ ανακοίνωσε επίσημα πως ο Γιούρι Ζντοβτς αποχωρεί για να αναλλάβει την ΑΕΚ καιμάλιστα αποκαλύπτει πως πριν λίγο καιρό είχε απορρίψει ομάδες Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Τούρκων αναφέρει πως δεν υπήρχε πρόθεση της ομάδας να τεθούν εμπόδια στην επιθυμία του Σλοβένου προπονητή να συνεχίσει στην ΑΕΚ και, έτσι, συμφώνησε στην αποδέσμευσή του. Μάλιστα, γίνεται λόγος για προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας που είχαν απορριφθεί από τον Ζντοβτς πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι προφανές πως ο Σλοβένος τεχνικός επέλεξε το πρότζεκτ ΑΕΚ μετά την συνάντηση που είχε στην Αθήνα, όπου ταξίδεψε ινγκόγκνιτο την Πέμπτη, με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Οσον αφορά στον Στέφανο Δέδα, στην ανακοίνωση των Τούρκων τονίζεται πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη του Ελληνα προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ πάντως λέει πως ο Δέδας έχει συμφωνήσει και αυτός να έρθει στην ΑΕΚ όμως μετά από πρόταση του Γιούρι έμεινε εκεί μεχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής της Τουρκικής ομάδας. Σίγουρα θα κοουτσαρει την Γκάζιαντεπ στο σημερινό παιχνίδι με την Εφές και για όσο χρειαστεί. 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment