Έρχεται ο ''Μπομπέρ'' της Βασίλισσας!


Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Γιούρι Ζντοβτς σχεδόν… δεν έκαναν Χριστούγεννα, αφού το… παλεύουν τις τελευταίες μέρες, για την άμεση ενίσχυση της ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την πρώτη Κυριακή του νέου έτους (03/01) για την 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και μετά από την αποδέσμευση του Μάλκολμ Άρμστεντ, περισσεύει μια θέση στο ρόστερ, για να καλυφθεί από παίκτη από το εξωτερικό. Ο Ζντοβτς με την σύμφωνη γνώμη του Αγγελόπουλου, έχει βάλει… πλώρη για την απόκτηση ενός παίκτη που θα είναι σκόρερ και καλός σουτέρ.

Αναφερόμαστε για έναν παίκτη που θα δίνει πολλές λύσεις στην περιφέρεια και που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση του σούτινγκ γκαρντ, όσο και σε αυτή του σμολ φόργουορντ. Πρόκειται για κοινοτικό παίκτη, που συνεχίζει να αναζητείται, ενώ καθημερινά οι προτάσεις από τα γραφεία των ατζέντηδων, πέφτουν… βροχή.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για μία ακόμα προσθήκη ξένου παίκτη για τον πρώτο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, θα είναι εφικτή και άλλη προσθήκη και ο Γιούρι Ζντοβτς έχει ήδη αποφασίσει να φέρει ξένο παίκτη, πιθανότατα από τις ΗΠΑ, για να καλύψει τις δύο θέσεις της ρακέτας. Έναν παίκτη με αθλητικά προσόντα, που θα αγωνίζεται τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέντερ.

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment