Η νέα ΑΕΚ στο παρκέ με Ζντοβτς!


Η ξεκούραση των «πολεμιστών» ήταν απαραίτητη, έπειτα από το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα που έχει τραβήξει η ομάδα από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της. Ακόμα και για τον Γιούρι Ζντοβτς, για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες και από την Τουρκία μετακόμισε στην Ελλάδα για τη «Βασίλισσα». Από σήμερα όμως, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ζντοβτς θα επιχειρήσει μέσα από τις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, να βάλει στην ομάδα κάποια από τα δικά του στοιχεία. Γιατί είναι γεγονός, πως η ΑΕΚ που παρουσιάστηκε στη Ρόδο δεν έχει μεγάλη σχέση με όσα επιθυμεί ο Σλοβένος τεχνικός. Το «ξανθό σκυλί» δίνει προτεραιότητα στην άμυνα, στο γρήγορο παιχνίδι, στη σωστή λειτουργία.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να δουν για ακόμα μια φορά τους αντιπάλους τους στο κυπελλικό ματς με τον Αρη, αν και δεν υπάρχουν πολλά μυστικά από τον Παναθηναϊκό. Ο Ζντοβτς εστιάζει επί του παρόντος στη δική του ομάδα, ώστε να βρει τις λύσεις που θα την κάνουν περισσότερο ανταγωνιστική για να είναι όπως θέλουν όλοι στο ντέρμπι.

Πηγή: www.enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment