Το μεγάλο σοκ με Κούπερ και οι ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν...


Απορία προκαλεί σε όλους τι συμβαίνει φέτος στην ΑΕΚ. Ο σχεδιασμός του ρόστερ έχει ξεπεράσει κατά πολύ την λέξη ''κακός''. Ο προπονητής την Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα είχε ζητήσει από τον Μάκη Αγγελόπουλο ότι θέλει να έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε ''ΝΑΙ'' σε ότι ήθελε ο προπονητής της ΑΕΚ και είχε ένα ολοκληρωμένο ρόστερ πριν την έναρξη της σεζόν.

Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά, έχουν φύγει τρεις παίχτες και ένας που έφυγε και ξανά ήρθε.

Αρχικά ο Κρις Γουόρεν ήρθε στην ομάδα σαν άσσος αλλά είναι δυάρι και για πολλούς δεν μπορούσε και έτσι έφυγε, αλλά σε ένα κομβικό σημείο για την ΑΕΚ που είχε μέσα σε μια βδομάδα τρία δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια με την Γαλατά, Άρη και Νίζνι.

Ήρθε ο Ανασίκε που τον έφεραν σαν έναν παίχτη που θα κάνει την διαφορά και σαν έναν από τους καλύτερους ριμπάουντερ που θα μπορέσει να βοηθήσει για την συνέχεια. Όμως στο μόνο κομμάτι που ξεχώρισε ήταν για την ''αμπαλία'' του, (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την έκφραση).

Έπειτα, είχε έρθει το ''Θηρίο'' ο Όρτον που ήταν προσωπική επιλογή του Ντρ. Σάκοτα για την θέση ''5'', αλλά και αυτός έφυγε για πειθαρχικά παραπτώματα.

Ήρθε ο Νικ Παύλος που δόθηκε δανεικός και κάνει ''παπάδες''. Επίσης ήρθε ο Σκράμπ που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει αν ήρθε για να μείνει ή ήρθε για να φύγει, αφού ακόμα δεν του έχει δοθεί μια ουσιαστική καλή ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Και τέλος ο D.J Κούπερ που είναι ένας παίχτης βαρόμετρο και τρίτος παίχτης στο πίνακα των σκόρερ στο Eurocup. Αλλά όπως ήρθε, φεύγει λόγω ότι είναι ντοπαρισμένος σύμφωνα με όσα λέγονται και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγω για πειθαρχικά παραπτώματα.

Αυτός είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ στο μπάσκετ εν έτη 2015. «Απορία... αυτός που αποφασίζει και αυτός που είναι υπέυθυνος για την μεταγραφές, ακόμα φύγει;»

Λίγο σεβασμό στον Μάκη Αγγελόπουλο που βάζει τα λεφτά του στην ΑΕΚ, δεν βλάπτει,

Και η διαφορά ΑΕΚ-Άρη και Σάκοτα- Πρίφτη; Απλή. Ο Πρίφτης στον Άρη δείχνει εμπιστοσύνη στους παίχτες του απόλυτα και δίνει σε όλους ευκαιρία και στο 1/3 του μπάτζετ της ΑΕΚ. Ενώ, ο Σάκοτα αλλάζει τους παίχτες σαν τα πουκάμισα.

Ας αναλάβει λοιπόν κάποιος τις ευθύνες για όλα αυτά... και όπως είπαμε λίγος σεβασμός δεν βλάπτει και όχι μόνο στον Μάκη Αγγελόπουλο αλλά και στον κόσμο της ΑΕΚ. Συνεχίζουμε... σε ένα δύσκολο πρόγραμμα για την Βασίλισσα, ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment