Ο Ζντοβτς και οι άλλοι...


Στην ΑΕΚ κινούνται για την απόκτηση προπονητή που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα, θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη τον κόσμο και θα τον φέρει ξανά πίσω στο γήπεδο.

Μια από τις βασικότερες επιλογές είναι ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος, τον οποίο ήθελε πέρσι ο Ολυμπιακός ως αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα, αλλά ποτέ δεν ήρθε, θεωρείται μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τουρκική Γκάζιαντεπ και έχει αρκετά υψηλό κασέ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν... κολλάει βέβαια σε τέτοιες λεπτομέρειες, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και θα προσπαθήσει να του σπάσει το συμβόλαιο για να τον φέρει στην Ελλάδα, κάτι που θα φανεί αν θα τα καταφέρει στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδα.

Πάντως, ο Σλοβένος δεν είναι η μοναδική επιλογή στη λίστα των Κιτρινόμαυρων, με το όνομα του Χάρη Μαρκόπουλου και του Ηλία Ζούρου να εμφανίζονται στο ρεπορτάζ, με τον πρώτο να έχει συμβόλαιο με τον Κόροιβο και τον δεύτερο να είναι ελεύθερος.

Πηγή: aek1924.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment