Έδωσε χαρά η ΑΕΚ


Συγκίνηση και όμορφες στιγμές στην επίσκεψη της ΑΕΚ στο «Μητέρα»

Δώρα και χαμόγελα σε μοίρασαν σήμερα παίκτες και στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ που επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ.

Στο Παράρτημα φιλοξενούνται 86 παιδιά, τα οποία είτε δεν έχουν οικογένεια, είτε έχουν ανάδοχες οικογένειες. Το κλίμα ήταν  έντονα συγκινησιακό. Την αποστολή της ΑΕΚ -προεξαρχόντων του προπονητή Γιούρι Ζντοβτς και του Τζένεραλ Μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα- που έφτασε με πούλμαν στο Ίλιον, υποδέχθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Παραρτήματος, Κατερίνα Ζαλπαρίνη. Η ΑΕΚ παρέδωσε επίσης και βρεφικές τροφές, προσφορά της βιομηχανίας «Γιώτης».

Μετά την επίσκεψη ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε:  «Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν».

Ο Νώντας Παπαντωνίου από τη μεριά του ανέφερε: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».

Τέλος ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment