Κανονικα προπονήθηκαν οι Κούπερ και Άρμστεντ, με απουσίες ο Οσφπ...Απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ είναι ο Μάλκομ Άρμστεντ ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. 

Κανονικά στην χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Ντι Τζέι Κούπερ του οποίου το μέλλον σύντομα θα ξεκαθαρίσει με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ της παραμονής του αλλά με πολύ αυστηρούς όρους και ένα σημαντικό πρόστιμο για τα παραπτώματά του.Παρόλαυτά ο Αμερικανοβόσνιος έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στην προπόνηση οπότε εάν χρησιμοποιηθεί είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει την ομάδα. 

Μέσα για τον αγώνα της Κυριακής τέθηκε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα αγωνιστεί κανονικά ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας της Βασίλισσας στο ΣΕΦ!

Αντιθέτως στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, επικρατεί αισιοδοξία παρά τις πολλές απουσίες παικτών. Θυμίζουμε οτι εκτός είναι ο Γιάνγκ (που χάνει όλη σχεδόν την χρονιά), ο Σπανούλης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του καθώς και ο Λοτζέσκι που έπαθε θλάση στην χθεσινή αναμέτρηση με το Μιλάνο.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment