Μανωλόπουλος: «Η ομάδα πάνω απ' όλα»


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ευχαρίστησε τους Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μπει πάνω απ' όλα σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ντράγκαν Σάκοτα, διότι χωρίς να με ξέρει με αγκάλιασε και με εμπιστεύτηκε. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και τον ευχαριστώ γι αυτό. Ευχαριστώ και τον Ντούσαν Σάκοτα που επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει και να τον ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο διότι μιλήσαμε και μου είχε πει να μην παίξει. Παρ’ όλα αυτά, όταν τον χρειάστηκα σήμερα από την πρώτη στιγμή μου είπε να τον βάλω.

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο πρόσθεσε: «Όσον αφορά το παιχνίδι για εμάς μέσα σε μια μέρα έπρεπε να προετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξουμε σήμερα και να την ετοιμάσουμε και τακτικά. Δουλέψαμε πολύ, ήταν επικίνδυνο παιχνίδι. Έπρεπε να ετοιμάσουμε τους παίκτες και στο παιχνίδι, αλλά και να τους δώσουμε κίνητρο, διότι η ψυχολογική κατάστασηδεν ήταν καθόλου καλή. Έπρεπε να τους δώσουμε ένα κίνητρο. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκαν με ένταση στην άμυνα και στην τακτική είχαν μια πολύ καλή απόδοση.

Νομίζω ότι αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Τακτικά, στην επίθεση θέλαμε να περάσουμε τη μπάλα στο καλάθι και το καταφέραμε. Είχαμε ομαδικό πνεύμα στην επίθεση και είχαμε 24 ασίστ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς».

Για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας: «Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Μιλήσαμε σήμερα. Εγώ ήξερα ότι ξεκινάμε και το πιο σημαντικό είναι πως έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Ό,τι γίνει θα γίνει για το καλό της ΑΕΚ. Βάζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα».

Για την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ: «Το λέω αυτό παρόλο που δεν ήμουν από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Γίνονται πάρα πολλά πράγματα που πολλοί δεν ξέρουν ποιος και τι. Γίνανε πολλά. Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος βγήκαμε εκτός. Ο βασικότερος φετινός στόχος ήταν -νομίζω- ότι η ομάδα πρέπει να τελειώσει και να κατακτήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το ρόστερ είναι αρκετά έως πολύ δυνατό και νομίζω ότι η Ευρώπη προσφέρει κάποια πράγματα, όμως έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε καλές προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το τελικό ρόστερ και η δυνατότητα καλών προπονήσεων. Άρα μόνο βελτίωση μπορεί να έχει αυτή η ομάδα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment