Δίνει δεύτερη ευκαιρία σε Κούπερ ο Μάκης Αγγελόπουλος !Κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης ανατροπής δεδομένων βρίσκεται η πολύκροτη υπόθεση Κούπερ για την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός, που αποτέλεσε μεταγραφική «βόμβα» του Μάκη Αγγελόπουλου, πριν τη μεσημεριανή απολογία του θεωρείτο «τελειωμένος», κάτι το οποίο είχε καταγραφεί στο πρωινό ρεπορτάζ του aek365. Αιτία μια σειρά από σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, που καθιστούσε την παραμονή του στην ΑΕΚ σχεδόν αδύνατη.

Ο Αμερικανός, ωστόσο, με τη συνοδεία του μάνατζέρ του, είχε την ευκαιρία να απολογηθεί στα γραφεία της ΚΑΕ στο Νέο Ηράκλειο, παραδεχόμενος όλα τα λάθη του και δείχνοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο με τον παίκτη να ζητά από τον ιδιοκτήτη επίμονα μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να επανορθώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Αγγελόπουλος εμφανίζεται διατεθειμένος να του τη δώσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του «χαρίσει» κάποιο πρόστιμο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κούπερ συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα δημοσιεύματα με τις «αδιασταύρωτες πληροφορίες» άλλων ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης βρέθηκε ντοπαρισμένος. Συγκεκριμένα, και η διοίκηση, αλλά και η πλευρά του Κούπερ είναι έξαλλοι για το διασυρμό που υπέστη ο αθλητής της ΑΕΚ και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πώς θα απαντήσουν.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment