Η σχέση Σάκοτα και Αγγελόπουλου!


H χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, και κατά πως φαίνεται το κλήμα στράβωσε στην ΑΕΚ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα φέρεται, ενδεχομένως όχι άδικα, ως ο βασικός υπεύθυνος για τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού και είναι βέβαιο, ότι και ο ίδιος ο προπονητής, το ήθος του οποίου άπαντες αναγνωρίζουν κάποια στιγμή θα το παραδεχτεί. Τι συμβαίνει, όμως, με το μέλλον του «Σάλε» στη «Βασίλισσα»; Τα δημοσιεύματα πυκνώνουν. Κάποιοι φέρονται να βιάζονται να τον «τελειώσουν» και σίγουρα αυτοί δεν βρίσκονται εντός της ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξακολουθεί να στηρίζει τον Σερβοέλληνα τεχνικό παρά την πίεση, που του ασκείται από μάνατζερ ή οπαδούς. Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι στο μυαλό του Αγγελόπουλου παραμένει το αρχικό πλάνο της πρόσληψης, όπερ σημαίνει κάποια στιγμή ο «Σάλε» να αναλάβει «αφεντικό». Να παραλάβει τα κλειδιά της ΚΑΕ σε ρόλο γενικού ή τεχνικού διευθυντή και ο ίδιος (ο πρόεδρος της ΚΑΕ) να έχει μεν τον πρώτο ρόλο, αλλά δίχως διαχειριστικές αρμοδιότητες.

Ο «Σάλε» θα αναλάβει «Γαλατσάρχης» ουσιαστικά, αφού στόχος είναι να κτίσει την Ακαδημία της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου όταν και εφόσον το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίσει να το παραδώσει στον Αγγελόπουλο. Η επιθυμία του Αγγελόπουλου, πιθανότατα, από το καλοκαίρι του 2016, ή (λιγότερο πιθανό) το 2017 είναι να πορευτεί μαζί με τον «Σάλε», αλλά με τον δεύτερο να έχει πια και διοικητικές ευθύνες.

Αν θα έχει λόγο στον διάδοχό του; Κι αυτό υπήρξε μέρος της συμφωνίας του Νοεμβρίου του 2014, όταν ο Αγγελόπουλος έδινε τα χέρια με τον πρωταθληματικό τεχνικό στο σπίτι του «Σάλε» στη Γλυφάδα. Είναι μάλλον βέβαιο, ότι πολύ δύσκολα θα διαρραγεί αυτή η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, αν και στον αθλητισμό και δη στον πρωταθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ. Αγγελόπουλος και Σάκοτα είναι δεδομένο, ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες των καιρών. Η ΑΕΚ «κακοσχεδιάστηκε» και ως τέτοια θα πορευτεί παρά τις «προσθαφαιρέσεις», που συμβαίνουν. Συνέβαλαν και οι ατυχίες σ’ αυτό το «μωσαϊκό», που δεν μοιάζει αρκετό για να αλλάξει δραματικά την εικόνα της ΑΕΚ, αν και το πείσμα του προπονητή διαχρονικά είναι παροιμιώδες.

Υπάρχει θέμα προπονητή για τώρα; Όχι. Στο μυαλό του Αγγελόπουλου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ούτε ως αστείο δεν έχει εκδηλώσει τέτοια πρόθεση στο εσωτερικό της ΑΕΚ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΑΕΚ παρότι κάποια Μέσα επιμένουν ακόμη και σε ανακοίνωση, που έρχεται, αν και χρονικά ήδη διαψεύδονται. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές και το πρόγραμμα –είναι προφανές- δεν βοηθάει τη «Βασίλισσα».

Πηγή: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment