Ο Σάκοτα και όχι μόνο στην Σαλαμίνα!

Στη Σαλαμίνα ο Σάκοτα

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα και αντιπροσωπεία της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, επισκέφτηκαν τη Σαλαμίνα, όπου έλαβαν μέρος σε μια εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά, ενόψει Χριστουγέννων.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής: 

«Πρωταγωνιστές ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες είναι τα παιδιά. Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η εορταστική εκδήλωση, που διοργανώθηκε στη Σαλαμίνα και στην οποία έδωσε το «παρών» ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Τζένεραλ Μάνατζερ της ΑΕΚ παρακολούθησε την παράσταση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) του Δήμου Σαλαμίνας και κατόπιν μοίρασε δώρα σε μικρούς μαθητές.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μέλη της «Original 21». Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Γιώργος Νικολάου και η Σοφία Κάσκαρη, η οποία παρέδωσε ως δώρο στα παιδιά του Κέντρου, δύο μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών της «Βασίλισσας». Την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ στο σχολείο όπου έγινε η εκδήλωση υποδέχθηκε η δήμαρχος του νησιού, Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment