Δύο σενάρια πρόκρισης... έτσι περνάς!


Το καθήκον της, καλείται να κάνει η ΑΕΚ σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Νεπτούνας, αλλά αυτό από μόνο του, δεν φτάνει για να έρθει η πρόκριση.

Τα σενάρια της πρόκρισης λοιπόν, είναι δύο για τη «Βασίλισσα». Το πρώτο είναι να ηττηθεί η Χάποελ Ιερουσαλήμ στη Ρωσία από την Κράσνι Οκτιάμπρ, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα από το Βόλγκογκραντ ουσιαστικά έχει… διαλυθεί, μιας και έχουν φύγει όλοι οι ξένοι της, ενώ έχει αποκλειστεί προ πολλού, οπότε δεν έχει ενδιαφέρον.

Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο, είναι να κερδίσει η Γαλατάσαραϊ μέσα στη Ρωσία τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν προκριθεί, αλλά οι Τούρκοι θα πάρουν την 1η θέση σίγουρα, μόνο αν κερδίσουν αυτό το ματς. Αντίθετα, αν ηττηθούν και η Νεπτούνας κερδίσει την ΑΕΚ, θα τερματίσουν στη 2η θέση.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι καλό για την ΑΕΚ, το γεγονός ότι ο αγώνας της, θα ξεκινήσει μισή ώρα μετά από αυτόν στη Ρωσία, διότι οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν τι γίνεται στο ΟΑΚΑ, οπότε αν θέλουν πραγματικά να τερματίσουν σίγουρα στην κορυφή του ομίλου, θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τη Νίζνι.

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment