Κρίσιμη συνάντηση Αγγελόπουλου – Σάκοτα


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας στο θέμα του προπονητή στη μπασκετική ΑΕΚ… Μετά τα όσα έγιναν χθες: με τον Ντράγκα Σάκοτα να θέτει και δημοσίως την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, αλλά και γενικά όλα όσα είπε ο προπονητής για τον κόσμο, υπάρχει ένα κλίμα δύσκολο για τον ίδιο και ίσως μη αναστρέψιμο…

Είναι γνωστό πως ο Μάκης Αγγελόπουλος στηρίζει και εκτιμά τον Σάκοτα, τον οποίο μάλιστα υπολογίζει για το μέλλον της Βασίλισσας και από άλλο πόστο, από το καλοκαίρι και μετά. Θυμίζουμε, πως από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του Σάκοτα στην ΑΕΚ είχε τονιστεί πως από το καλοκαίρι του 2016 θα σταματούσε την προπονητική και θα έδινε τα «φώτα» του από άλλο πόστο.

Όμως με την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, με την ΑΕΚ να είναι σε δύο από τους τρεις στόχους της τόσο νωρίς εκτός (Κύπελλο και Ευρώπη) και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από μέρος του κόσμου εις βάρος του οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν από τώρα…

Όλα δείχνουν δηλαδή πως θα αποχωρήσει από τώρα ο Σάκοτα από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αν αποφασιστεί, λοιπόν,  από σήμερα το τέλος του Σάκοτα, προσωρινά η θέση του πρώτου προπονητή θα καλυφθεί από τον Μανωλόπουλο, μέχρι να βρεθεί πρώτος προπονητής. Ο Μάκης Αγγελόπουλος εννοείται πως πιστεύει πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Οι στόχοι μάλιστα ενδέχεται να… ανανεωθούν, αφού το βάρος θα πέσει στο πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ να δίνει ένα ματς την εβδομάδα θα δοθεί η ευκαιρία να ανέβει κι άλλο ο πήχης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, από τη στιγμή που «τελειώσει» άμεσα ο Σάκοτα, είναι αποφασισμένος να φέρει έναν προπονητή όχι απλώς να… βγάλει τη χρονιά, αλλά μακράς πνοής φτιάχνοντας τη Βασίλισσα που τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος της ονειρεύεται… Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν μέχρι και το βράδυ στο θέμα του προπονητή.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment