Μέσα στο Δεκέμβριο ο διαγωνισμός για το Γαλάτσι !Την έναρξη του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του Κλειστού του Γαλατσίου περιμένουν εντός του Δεκεμβρίου στην ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπει σε μια σειρά ένα ζήτημα κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη και την εκτόξευση της ομάδας, αλλά και του συλλόγου γενικότερα.
Στην ΚΑΕ προσδουκούν να γνωρίζουν μέχρι τον Απρίλιο το «τι μέλλει γενέσθαι», ούτως ώστε να προλάβουν να ξεκινήσουν τα απαραίτητα έργα συντήρησης και ανακατασκευής του Κλειστού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Βασίλισσας με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Αν αυτό δεν συμβεί, στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν άλλες λύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων (πλην ΚΚΕ) είναι υπέρ της επινοικίασης του Κλειστού, το οποίο... ρημάζει από το 2006, όταν και το άφησε (μαζί με την διοργάνωση της Ευρωλίγκας) η ΑΕΚ. Απέναντι στο ενδεχόμενο αυτό είναι και η βουλευτής Β’ Αθήνας, Ελένη Αυλωνίτου, υιοθετώντας προσωπική της ατζέντα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε μία από τις (αρκετές) τοποθετήσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ήταν αρκετά διαφωτιστικός, ως προς τα δεδομένα της υπόθεσης:

«Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με την ΑΕΚ να κάνει μια επένδυση 2 εκατ. ευρώ, να πάρει το στάδιο μετά τις 15:00 και μέχρι εκείνη την ώρα να ανήκει στο Δήμο. Υπήρξε μια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Γαλατσίου να μην προχωρήσει το θέμα, αλλά τους εξήγησα πως αν δεν γίνει αυτό, θα αραχνιάσει το γήπεδο. Το κλειστό λεηλατήθηκε, έχουν κλέψει ακόμη και το παρκέ και τα πόμολα. Θα πρέπει να έχουμε λίγο ανοιχτό το μυαλό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε πέντε πράγματα».

Υπενθυμίζεται πως πριν την ενεργοποίηση του Μάκη Αγγελόπουλου στα του μπάσκετ, είχε κηρυχθεί δύο φορές διαγωνισμός για το Κλειστό του Γαλατσίου, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει προτείνει μεγαλόπνοο οικονομικό σχέδιο για το γήπεδο, το οποίο η ΑΕΚ θα ενοικιάσει για αρκετά χρόνια, στεγάζοντας και κάποια Τμήματα της Ερασιτεχνικής, αλλά και τα Τμήματα Υποδομής του μπάσκετ, ενώ υπάρχει η σκέψη για δημιουργία και ξενώνων, όπου θα φιλοξενούνται αθλητές της παραγωγικής διαδικασίας, ή διεθνείς αποστολές.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment