Παπαντωνίου: Δεν υπάρχει αδικία στον αθλητισμό, αυτό έπρεπε να πάρουμε και αυτό πήραμεΟ Νώντας Παπαντωνίου μίλησε αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νεπτούνας, τονίζοντας ότι στόχος των συμπαικτών του και του ίδιου ήταν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο δικό τους παιχνίδι, χωρίς να δίνουν σημασία στο άλλο παιχνίδι. Είπε ότι θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ που στεναχωρήθηκε από τον αποκλεισμό. Για το αν είναι άδικο που η ΑΕΚ αποκλείστηκε με 5 νίκες ο Νώντας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του λέγοντας πως δεν υπάρχει άδικο στον αθλητισμό
-Για τη νίκη της ΑΕΚ
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήταν ματς ειδικών συνθηκών. Όταν περιμένεις ένα αποτέλεσμα από άλλες ομάδες, μπορεί να είναι κακό για την ομάδα σου και να χάσεις το δικό σου παιχνίδι από την πίεση που υπάρχει και από τη θέληση να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ένα κενό διάστημα στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, γιατί το πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε αν και κάναμε κάποια λάθη. Η Νεπτούνας δεν είχε άγχος στο παιχνίδι της και έπαιζε απλά, για την πρώτη θέση αν έχανε η Γαλατασαράι. Καταφέραμε ωστόσο να καλύψουμε αυτό το κενό του τρίτου δεκαλέπτου, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε αυτή τη διαφορά που είχε πάρει η Νεπτούνας. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές δυνατότητες και πρέπει τώρα που μας δίνετε η ευκαιρία μετά από αυτόν το σκληρό αποκλεισμό, να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, να βελτιωθούμε πολύ και να καλύψουμε τις όποιες αδυναμίες παρουσιάσαμε αυτό το διάστημα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Για να ευχαριστήσουμε αυτόν το κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, γιατί τους στεναχωρήσαμε με αυτό τον αποκλεισμό»

-Για το αν έμαθαν το σκόρ του παιχνιδιού Νίζνι-Γαλατά «Είχαμε κάνει όλοι οι παίκτες μια συμφωνία, να μην ακούσουμε τίποτα μέχρι να λήξει το δικό μας παιχνίδι, ιδίως αυτοί που αγωνίζονται εκείνη τη στιγμή να μην μάθουν τίποτα και να είναι 150% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο στόχο μας που ήταν η νίκη. Δυστηχώς πληρώσαμε τα λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών, δεν πήραμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια, φτάσαμε πολύ κοντά σε κάποιες νίκες εκτός έδρας. Όπως φταίμε και σε μεγάλο βαθμό για την ήττα μας εδώ με την Κράσνι, γιατί είμαστε οι μόνοι που χάσαμε από αυτή την ομάδα. Συνεχίζουμε όμως γιατί έχουμε ακόμα δύσκολο έργο και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα

-Για το 5-5 που όμως δεν έφτασε στην ΑΕΚ «Πρέπει να πέρασαν και με τέσσερις νίκες όπως είδα τους ομίλους. Δεν υπάρχει αδικία στον αθλητισμό, δυστυχώς αυτό έπρεπε να πάρουμε και αυτό πήραμε»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment