Ο Χέρστον δεν μπορεί φέτος...Πέρσυ αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ της ΑΕΚ μαζί με τον Μενσά (αμφότεροι έχουν αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο NBA άρα δικαιολογημένος ο ντόρος που έγινε) αλλά φέτος αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να αποδόσει τα αναμενόμενα για το επίπεδό του και την κλάση του...

Πάμε να κάνουμε μια ανάλυση στις αιτίες που ο Μάλικ Χέρστον δεν "ρολάρει" φέτος...

Δεν υπάρχει αξιόπιστος τριποντέρ στην ομάδα

Ο Χέρστον είναι κλασσικό αμερικανικό τριάρι με έφεση στην διεύσδηση και το σκοράρισμα από κοντινή και μέση απόσταση με το τρίποντο να μην αποτελεί σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του...
Πέρσυ όμως δεν του ζητήθηκε ποτέ να γίνει ο σουτέρ της ομάδας καθώς ο English και ο Delininkaitis είχαν εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα συνεπώς ο Μάλικ είχε τον σωστό ρόλο που πρέπει να έχει στην ομάδα.
Φέτος μετά την αποχώρηση των δύο αυτών παικτών η ΑΕΚ απέκτησε τον Κάρτερ ο οποίος επίσης δεν είναι τριποντέρ ενώ η προσθήκη του παραγκωνισμένου Σκράμπ δεν δίνει λύσεις από την γραμμή των 6,75.
Άρα ο Μάλικ έχει επιφορτιστεί από τον Ντράγκαν Σάκοτα με τον ρόλο του εκτελεί σουτ στα οποία δεν είναι σπεσιαλίστας,κάτι που αποδεικνύεται καταστροφικό όταν αυτά κρίνουν και αποτελέσματα με δυνατές ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες...

Πολύ μικρό ροτέισον στην θέση του...

Ο υγιής εσωτερικός ανταγωνισμός στις προπονήσεις είναι θεμιτός σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Φέτος όμως το ρόστερ είναι φτωχό στην θέση του "3" όπου πέρσυ αγωνιζόταν ακόμα και ο Σάκοτα, καθώς ο Μενσά ήταν ασταμάτητο θηρίο στην ρακέτα οπότε δεν υπήρχε λόγος να παίζει ο Ντούσαν στο "4".

Υπήρχαν όμως φορές που ο Χέρστον ανταγωνιζόταν τον English και τον Deli για να παίξει βασικός, παίκτες οι οποίοι ήταν κορυφαίοι κατά το παρελθόν ενώ η ποιότητά του ήταν αποδεδειγμένη.

Στο φετινό ρόστερ ανταγωνισμός για την θέση "3" δεν υπάρχει καθώς Κάρτερ και Καλαμπόκης απλά συμπληρώνουν τις θέσεις στο "2" ενώ ο Σκράμπ μία παίζει μία δεν παίζει...

Συμπερασματικά...

Περαιτέρω ενίσχυση δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει αλλά πλέον κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει άσχημα καθώς η ομάδα χάνει την αγωνιστική ταυτότητα που τείνει να βρει μετά από κάθε νέα μεταγραφή.Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να προκριθεί η ομάδα στην επόμενη φάση του Eurocup και έχει ο Θεός...ή ο Αγγελόπουλος..


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment