«Να ευχαριστήσω από καρδιάς την Original 21»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε νέα δήλωση, που ήταν διευκρινιστική, όσον αφορά για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά το ματς με τη Νεπτούνας, για μια μερίδα του κόσμου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλησε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ευχαρίστησε από καρδιάς την Original 21. Αναλυτικά, η δήλωση του κόουτς της «Βασίλισσας» έχει ως εξής: «Όταν πριν από καιρό μπήκα στο ΟΑΚΑ και είδα 80 χιλιάδες οπαδούς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ένιωσα διπλά υπερήφανος, που έγινα ΑΕΚτζής. Ένιωσα ανατριχίλα. Είμαι, λοιπόν, ΑΕΚτζής και θα είμαι και στο μέλλον. Αυτό δεν αλλάζει. Όταν μια ομάδα δίνει μάχη, όμως, όλοι είμαστε με την ομάδα. Δεν γίνεται να «πολεμάς» και κάποιοι να μην είναι μαζί σου. Στην ομάδα κάνουν ζημιά. Αυτοί είναι μια μικρή μερίδα όμως.

Δεν μίλησα για το σύνολο των οπαδών στη συνέντευξη Τύπου. Είναι άδικο να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με την ευκαιρία αυτής της «δήλωσης» θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την “Original 21”, τα μέλη της οποίας τραγουδούσαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενισχύοντας την ομάδα, αλλά και τους μεμονωμένους οπαδούς, που χειροκρότησαν στο τέλος. Η βοήθειά τους για ακόμα ένα ματς ήταν σημαντική».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment