Φαβορί να μείνει πρώτος coach μέχρι το τέλος ο Μανωλόπουλος!


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποκτήθηκε για να δυναμώσει η ομάδα σε τομείς που πόναγε εξαρχής όπως αυτός της άμυνας σε set παιχνίδι. Βεβαίως, ο μέχρι πρότινος, βοηθός του Σάκοτα μόνο βοηθός δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς αρκετά από τα στοιχεία της νοοτροπίας του πέρασαν στο αγωνισιτκό πλάνο της ΑΕΚ άμεσα μετά την έλευση του.
Ο Μανωλόπουλος έχει θητεύσει σε κορυφαίους συλλόγους και έχει εμπειρία τόσο προπονητική αλλά όσο και διαχείρησης δύσκολων καταστάσεων στον τομέα της ψυχολογίας και των αποδυτηρίων.

Στα θετικά του Έλληνα τεχνικού συγκαταλέγεται επίσης είναι οτι αποτελεί ήρεμη δύναμη και περνάει το αγωνισιτκό προφίλ που έχει ως φιλοσοφία στην ομάδα χωρίς να περιορίζει δημιουργηκά την ομάδα δίνοντας έμφαση στον αμυντικό τομέα που γνωρίζουμε όλοι πως δίνει της σημαντικές νίκες.

Γιαυτό το λόγο μετά την μετάκινηση του Ντράγκαν Σάκοτα ως γενικού διευθυντή ο Μανωλόπουλος φαντάζει ωσ το φαβορί να πάει την ΑΕΚ μέχρι το τέλος καθώς ο δρόμος για την κατάκτησητης 3ης θέσης είναι πλέον δύσκολος  μετά το "διπλό" του Άρη στο ΟΑΚΑ...

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment