Παίρνει και άλλον ξένο παίκτη η Βασίλισσα!Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην Βασίλισσα, η οποία ακόμα και εντός της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει έναν ακόμα παίκτη, που θα την ενισχύσει στις θέσεις 2 και 1. Ύστερα από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιούρι Ζντόβτς, αποφασίστηκε πως για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, χρειάζεται έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα και παράλληλα θα μπορεί να δώσει βοήθειες στον Κούπερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο εν λόγω παίκτης έχει ήδη εντοπιστεί, αγωνίζεται στην Ευρώπη και είναι της απόλυτης επιλογής του Σλοβένου τεχνικού, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ζντοβιτς, δηλαδή είναι εξαιρετικός σουτέρ και παράλληλα μπορεί να παίξει και ως πλέι μέικερ, καθώς όπως έχει φανεί στα τελευταία παιχνίδια, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση για τον άσο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης θα έρθει στη θέση του Σκραμπ, που αποχώρησε ως δανεικός και θα καταλάβει την 6η θέση που έχει δικαίωμα η ΑΕΚ να την καλύψει με ξένο. Στο ρόστερ υπάρχουν 5 αυτή τη στιγμή, με τον Κούπερ και τον Μιλόσεβιτς να έχουν κοινοτικό διαβατήριο, ενώ ο εν λόγω παίκτης είναι Αμερικανός και θα καλύψει την 4η θέση που επιτρέπεται.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment