Μάχη διαρκείας για Χάμοντς, περιμένει ο Μπράουν


Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει δώσει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση και ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί να τις υλοποιήσει, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Αγγελόπουλος δίνει μάχη διαρκείας για να καταφέρει να αποκτηθεί ο Κλιφ Χάμοντς. Το buy out του 30χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ στους Ρένο Μπίγκχορνς, είναι αρκετά υψηλό, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Από εκεί και πέρα, ο 25χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, Τζέι-Κόβαν Μπράουν έχει αποχωρήσει από την Τουρκ Τέλεκομ και πλέον περιμένει στο… ακουστικό του, για να έρθει στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο και εν συνεχεία εφόσον όλα κυλήσουν ιδανικά, να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Αν αποκτηθούν και οι δύο αυτοί παίκτες βέβαια, το ερωτηματικό είναι το ποιος από τους υπόλοιπους Αμερικανούς παίκτες της ΑΕΚ θα «θυσιαστεί». Κι αυτό διότι στην ομάδα υπάρχουν αυτή την στιγμή οι Μαλίκ Χέρστον, Μαρκ Κάρτερ και Ντιόντε Κρίστμας. Ως γνωστόν, κάθε ομάδα δικαιούται να έχει συνολικά έξι ξένους, αλλά οι Αμερικανοί πρέπει να είναι το πολύ τέσσερις. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αν και δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, τα δύο «φαβορί» για την μία θέση που πρέπει να… αδειάσει, μοιάζουν να είναι οι Κάρτερ και Κρίστμας. Αλλά φυσικά, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις.

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment