Φέυγει ο Κούπερ από την ΑΕΚ;;



Ο Ντι Τζει Κούπερ υπέπεσε για άλλη μια φορά σε πειθαρχικό παράπτωμα όσον αφορά τη συμπεριφορά του, αυτή τη φορά αγωνιστικά στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Ο Αμερικανός δεν έδειχνε να συμφωνεί με τις αποφάσεις του προπονητή του και παρά το γεγονός ότι ο Σλοβένος τον έβγαλε από το παιχνίδι, όταν ξαναμπήκε έκανε πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κόουτς που τον έστειλε στα αποδυτήρια. Η αντίδραση του Αμερικανού σε αυτά που του έλεγε ο προπονητής του προκαλεί εντύπωση, ειδικά από τη δεύτερη στιγμή που ξαναμπήκε στο παρκέ έδειχνε να δυσανασχετεί συνεχώς.

Τόσο ο Ζντοβτς όσο και όλοι στην ομάδα, πιστεύουν στο ταλέντο του Αμερικανού, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά παράπονα για την συμπεριφορά του. Ο Αμερικανός υπέπεσε από την αρχή σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και ενώ έδειξε μεταμέλεια συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του. Ειδικά σε ότι αφορά την εξωγηπεδική του συμπεριφορά και ενώ του έχουν γίνει πολλές παρατηρήσεις συνεχίζει να κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον Γιούρι Ζντοβτς και σίγουρα θα ακούσουν τη γνώμη του προπονητή σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του παίκτη. Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μεταγραφή ξένου παίκτη και αν ο Σλοβένος αποφανθεί την απομάκρυνση του Αμερικανού, αυτό θα γίνει. Αν βρεθεί μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τον φέρουν εκτός ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα θα λυθεί εσωτερικά σε συζητήσεις που θα γίνουν με τον κόουτς και τη διοίκηση να αποφασίζουν για το μέλλον του παίκτη. Υπάρχει φυσικά και περίπτωση παραμονής του παίκτη, αν ο ίδιος συμμορφωθεί μετά το σαφές μήνυμα που πήρε από τον προπονητή.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment