Ξανά επαφή με τον Χάμοντς η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ χθες πέρασε νικηφόρα από τα μαχητικά Τρίκαλα, επικρατώντας με 70-65, με τον Νώντα Παπαντωνίου στο περισσότερο διάστημα του ματς να αγωνίζεται στον ''άσσο'' και να πετυχαίνει ένα καθοριστικό τρίποντο στο τέλος, όμως το πρόβλημα στην θέση είναι εμφανές. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς επιθυμεί να φέρει στην ΑΕΚ έναν ξένο πόιντ γκάρντ, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό στην αγορά που κοιτάει και στο μεταξύ πιέζει πολύ και ο χρόνος. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει εκ νέου επαφή με τον Κλιφ Χάμοντς για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο 30χρονος Αμερικανός που αγωνίζεται φέτος στο NBDL με την φανέλα της Ρένο Μπίγκχορνς, είχε μιλήσει με την ΑΕΚ αλλά το θέμα δεν προχώρησε όπως είχε πει και ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους.

Όμως τώρα ο Γιούρι Ζντοβτς φαίνεται όπου δεν βρίσκει τίποτα στην αγορά, θα πάει σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Εμφανώς και είναι δύσκολο να κάνει το ταξίδι ΗΠΑ-Ελλάδα αλλά όπως όλα δείχνουν υπάρχει μαι δεύτερη σκέψη και έτσι μόνο το επόμενο διάστημα θα δείξει τι θα γίνει με τον Αμερικανό πόιντ γκάρντ της Ρένο.

Παναγιώτης Μίχος

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment