Ζντοβτς: Η ομάδα μου φοβήθηκε να νικήσει!Στην κακή νοοτροπία των παικτών του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του φοβήθηκαν να πάρουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Μαρκόπουλο και στους παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν πολύ σκληρά. Εμείς είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, παίξαμε άμυνα και πετύχαμε ίσως και κάποια τυχερά σουτ και το σκορ ίσως να μην αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα σε εκείνο το σημείο. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα μου από εκείνο το σημείο και έπειτα φοβήθηκε να κερδίσει το παιχνίδι. Ξαναείδα χλωμά πρόσωπα, έλλειψη ενέργειας, όχι τη συγκέντρωση που χρειαζόμαστε, κάτι που είναι μόνιμο πρόβλημα. Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνας μας. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ υπέφερε για να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο έμπαιναν πολύ εύκολα τα καλάθια και για αυτό χάσαμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παίξουμε περισσότερα από 15 καλά λεπτά. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά από την ΑΕΚ σαν ομάδα. Έχει έναν προπονητή πολύ καιρό, έμπειρους παίκτες. Δεν υπάρχει δικαιολογία όμως, θέλαμε τη νίκη. Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή.

Για το πρως θα βρει λύση: Είμαι υποχρεωμένος να πιστέψω ότι μπορούμε να βρούμε λύση μέσα από ομαδική δουλειά. Φοβάμαι όμως ότι αυτό έχει σχέση με το χαρακτήρα του κάθε παίκτη.

Για το αν θα έρθει άλλος παίκτης: Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει κάνει πάρα πολλές αλλαγές. Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μια σύνθεση στην ομάδα. Σίγουρα θα προσπαθήσω για κάποιες αλλαγές στον τρόπο που παίζουμε.

Για ΠΑΟΚ και Αρη: Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση και ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί είμαι πολύ νέος στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι μπροστά από την ΑΕΚ σε επίπεδο ετοιμότητας. Ο ΠΑΟΚ χτίζει εδώ και χρόνια μια ομάδα και κάνει βήματα μπροστά, ο Άρης εδώ και δύο χρόνια. Χωρίς να γίνω αλαζόνας, η νοοτροπία δε μπορεί να είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟκ και τον Άρη. Αυτό που πρέπει να περάσω στην ομάδα, είναι ότι πρέπει να κερδίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Να κερδίσει η ομάδα το κάτι παραπάνω. Αν σκέφτεσαι την Τρίτη θέση, μπορεί να μην κερδίσεις την τρίτη θέση».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment