Τα βρήκαν ΑΕΚ-Μονακό... τέλος ο Κούπερ!


Ο Ντί Τζέι Κούπερ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού τα έχει βρει σε όλα με την Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. 

Ο Αμερικανός δεν είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στη Μονακό, ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε την συγκατάθεσή του προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις και η ΑΕΚ με τη σειρά της τα βρήκε σε όλα με την Γαλλική ομάδα και πριν λίγο έστειλε την ελευθέρας του Κούπερ και οριστικοποίησε το ντιλ.

Στην ομάδα φυσικά υπάρχει ήδη κινητοποίηση, ώστε ο Αμερικανός να αντικατασταθεί άμεσα, με έναν παίκτη που θα παίζει στον άσο, ώστε να καλυφθεί γρήγορα το κενό του Κούπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντικαταστάτης του Κούπερ θα πρέπει να είναι κοινοτικός, καθώς ο τελευταίος έχει βοσνιακό διαβατήριο και με την προσθήκη του Μπράουν οι θέσεις των ξένων θα είναι καλυμμένες ή για να τον αντικαταστήσει με Αμερικάνο η Βασίλισσα θα πρέπει να αφήσει ελεύθερο κάποιον από τους Κρίστμας, Κούπερ ή Χέρστον και να αποκτήσει αργότερα κάποιον κοινοτικό.

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment