Έτοιμο κοινοτικό «άσσο» πρώην NBAer έχει Ζντοβτς !Παίκτης με κοινοτικό διαβατήριο και με θητεία στο ΝΒΑ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Γιούρι Ζντοβτς για την αντικατάσταση του Ντι Τζέϊ Κούπερ. Η ΑΕΚ συμφώνησε ουσιαστικά από χθες με τη Μονακό για τη μετακίνηση του Αμερικανού πλέι μέϊκερ και παράλληλα κινεί τις διαδικασίες για τη διαδοχή του. Ο Κούπερ θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της «Βασίλισσας» στο σαββατιάτικο ματς με το Λαύριο και έπειτα θα γίνει κάτοικος πριγκιπάτου.

Στην ΑΕΚ δουλεύουν μεθοδικά ώστε ο αντικαταστάτης του να είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός έχει πάρει πάνω του την υπόθεση, όπως έκανε και με τον Μπράουν, θέλοντας να φέρει παίκτες στην Ενωση που θα είναι κοντά στη δική του αγωνιστική φιλοσοφία. Δηλαδή, σκυλίσια άμυνα, οργανωμένες επιθέσεις, πάθος και «μάχη» για κάθε μπαλιά μέσα στο γήπεδο. Στοιχεία που λείπουν τώρα σε σημαντικό βαθμό.
Για την ΑΕΚ φαίνεται πως η υπόθεση εξελίσσεται ευνοϊκά. Βλέπετε, ο Κούπερ ανήκε στους παίκτες που είχαν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με απολαβές που άγγιζαν το μισό εκατ. ευρώ. Πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ειδικά από έναν παίκτη που δεν κάλυπτε τα «θέλω» του προπονητή, ήταν επιρρεπής σε πειθαρχικά παραπτώματα και κυρίως δεν είχε αποδώσει σύμφωνα με όσα περίμεναν όλοι.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment