Προπονήθηκε και παραμένει τελικά ο ΚούπερΚανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Ντί Τζέι Κούπερ που παραμένει στην ομάδα μετά από απόφαση του Γιούρι Ζντοβτς. Μετά την έκρηξη του Σαββάτου και την αποπομπή του Κούπερ μετά από επαναλαμβνόμενα κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας την ώρα του αγώνα και σε συγκεκριμένες εντολές του προπονητή που αγνοήθηκαν ο Ζντοβτς συζήτησε το θέμα με τον Μάκη Αγγελόπουλο και αποφάσισαν να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στον παίκτη να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχει φέρει ο Σλοβένος προπονητής στην ομάδα. Ο Γιούρι από την πρώτη μέρα έχει βάλει συγκεκριμένες αρχές στην Βασίλισσα και ΑΠΑΙΤΕΙ σεβασμό από όλους.

Ο Κούπερ αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη στη χθεσινή συνάντηση με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Γιώργο Χήνα οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την απόφαση του Ζντοβτς αφού άκουσαν πρώτα την απολογία του. Ο παίκτης δέχτηκε τις ευθύνες του και θα ζητήσει και σήμερα συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του και θα προπονηθεί κανονικά. Ο Γιούρι πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον παίκτη αλλά είναι καθαρά στο χέρι του Κούπερ να ανταποκριθεί.

Αν δεν το κάνει ο Ζντοβτς είναι δεδομένο πως θα ζητήσει την αντικατάσταση του όπως και οποιουδήποτε άλλου παίκτη βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment