Ο Κούπερ φεύγει και το stand by!


Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από το εξωτερικό στέλνουν τον Κούπερ στην Μονακό, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη εξέλιξη στο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά και τα πειθαρχικά παραπτώματα του γκαρντ τους και ψάχνουν τι θα κάνουν. Άλλωστε, η ΑΕΚ δεν μπορεί να διώξει τον Κούπερ, αφού αν κάνοει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του καταβάλει μεγάλη αποζημίωση (ο παίκτης έχει συμβόλαιο και του χρόνου). 
Έτσι, μια ενδεχόμενη πρόταση από την Μονακό ή κάποια άλλη ομάδα θα... διευκόλυνε την κατάσταση. Θυμίζουμε, πως πριν από μερικές μέρες υπήρχε ενδιαφέρον και της Γαλατάσαραϊ για την περίπτωσή του. 
Όπως και να 'χει, η ΑΕΚ έχει... stand by και «έτοιμο» τον αντικαταστάτη του Κούπερ, αν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεχίσει τελικά μακριά από το ΟΑΚΑ, καθώς και έναν ακόμα κόμπο γκαρντ, που θα προσθέσει στο ρόστερ της ούτως ή άλλως.
Το... τιτίβισμα για Κούπερ:

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment