Προχωράει το σχέδιο για το Basketball Champions League με Γαλλία και Ιταλία!Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ:

"Η Fiba και οι Ομοσπονδίες των Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρωσία, Ισπανία και Τουρκία συναντήθηκαν την Πέμπτη στο Λονδίνο και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του BasketBall Champions League.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της FIBΑ, Τουργκάι Ντεμιρέλ και ο Γενικός Γραμματέας, Πάτρικ Μπάουεμαν. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στα ακόλουθα σημαντικά σημεία:

-Οι Εθνικές Ομοσπονδίες στηρίζουν το σχέδιο της FIBA και τα Εθνικά πρωταθλήματα στη δημιουργία του BasketBall Champions League, το οποίο προωθεί τα αθλητικά ιδεώδη και προστατεύει τα εγχώρια πρωταθλήματα ενδυναμώνοντας τα για να αναπτυχθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

- Οι Γαλλία και Ιταλία επιβεβαίωσαν ότι οι ομάδες τους θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις που γίνονται μόνο υπό την αιγίδα της FIBA σε συνεργασία με τα Εθνικά πρωταθλήματα. Κι άλλες Ομοσπονδίες αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

- Οι Εθνικές Ομοσπονδίες επιβεβαίωσαν την συμφωνία από το Working Group που είχε λάβει χώρα στις 7 Ιανουαρίου στο Μόναχο και προσβλέπουν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι το τέλος του μήνα.

Το Working Group θα προχωρήσει πλέον στο επόμενο βήμα που αφορά στην προετοιμασία του BasketBall Champions League. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας που θα αναλάβει την εμπορική προώθηση της νέας διοργάνωσης

Το BasketBall Champions League θα παρουσιασθεί επίσημα στο Παρίσι στις 20-21 Μαρτίου 2016".

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment