Ακόμα ψάχνει λύση για τον "άσσο"...Το κενό της φυγής του Ντι Τζέι Κούπερ ( ο οποίος όπως παραδέχονταν στην ΚΑΕ ήταν διακαής πόθος της διοίκησης από το καλοκαίρι αλλά δεν έμελε να στεριώσει ούτε 2 μήνες) παραμένει ακόμα ανοιχτό και πληγώνει αγωνιστικά την ΑΕΚ...

Μετά τον Γουόρεν ο Κούπερ και μετά τον Κούπερ το χάος...

Η διοίκηση διαβεβαίωνε πως ο Γουόρεν υπολογίζεται κανονικά και πως αποτελεί προοπτική για την ΑΕΚ καθώς είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στην ομάδα και να αποδίδει στα αγωνιστικά "θέλω" του προπονητή.

Εν μία νυκτί όμως απότελεσε παρελθόν καθώς βρισκόμασταν σε συμφωνία με τον (τρυαματία τότε) Άρμστεντ και αργότερα μπροστά σε μια ομολογουμένως μεγάλη μεταγραφή καθώς η προοπτική να ντυθεί και Κούπερ στα "κιτρινόμαυρα" μεγάλωνε μέρα με την μέρα.

Για τον Άρμεστεντ δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη καθώς ο Αμερικανός αγωνίστηκε ελάχιστα χωρίς να αφήσει καμία εντύπωση ως προς το αν είναι ο πασέρ που έψαχνε η ΑΕΚ.

Για τον Κούπερ όμως τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για ένα χαρισματικό πασέρ που "βλέπει το γήπεδο" που σε συνδυασμό με το "δολοφονικό" σουτ του από τα 6.25 έμελλε να κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις.Όλα καλά λοιπόν μέχρι να αποχωρήσει και αυτός και να μείνουμε πάλι κενοί στον άσσο...

Ο Κατσίβελης και ο Παπαντωνίου δεν μπορούν

Μπορεί τα παιδιά να δίνουν και την ψυχή τους για την φανέλα σε ορισμένα ματς αλλά σίγουρα δεν μπορούν να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την ΑΕΚ σε σημαντικές νίκες που θα έπρεπε να είχε πάρει όπως με τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Νίζνι...Ειδικά ο Κατσίβελης δεν είχε ποτέ την ταυτότητα του Playmaker καθώς πρόκειται για ένα καθαρόαιμο Shooting guard με αρκετά αμυντικά προσόντα αλλά ελάχιστα επιθετικά.

Ο γρίφος του Κλιφ Χάμοντς

Πρόκειται για έναν άσσο με όλη την σημασία της λέξης ! Έναν στρατηγό επί παρκέ.Τυχαίο δεν είναι πως έχει αγωνιστεί σε μεγάλες Ευρωπαίκές ομάδες ( Εφές , Μπάμπεργκ κ.α.) ενώ γνωρίζει και την Ελληνική πραγματικότητα λόγω της παρουσίας του στην Α1 το 2009 με το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ σίγουρα φαντάζει καλύτερη επιλογή καριέρας για τον Αμερικανό guard από την αναπτυξιακή ομάδα του NBA όπου και βρίσκεται αλλά και το γεγονός οτι στο οικονομικό είναι απόλυτη η σύγκλιση με την διοίκηση,

Μειονέκτημα αποτελεί η άρνηση της 6 μελούς οικογένειάς του να μετακωμίσει στην Αθήνα...Το θέμα πάντως θα ξεκαθαρίσει άμεσα καθώς ο Ζντόβτς του έχει δώσει περιθώριο να απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment