Έφτασε Αθήνα ο Γκριν, στην Καβάλα η αποστολή της ομάδας!Ο Τορίν Γκριν βρίσεκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο παίκτης αναμενόταν στη χώρα μας στις 17.55, όμως λόγω ενός προβλήματος στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε, η πτήση του αναβλήθηκε. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο παίκτης είναι στην Αθήνα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει στη Βασίλισσα μέχρι το τέλος της σεζόν εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά.

Στην Καβάλα για τον αυριανό αγώνα η αποστολή της ΑΕΚ 

Χωρίς περιπέτειες έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στην Καβάλα, με τους παίκτες και το τιμ να βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο, όπου οι παίκτες θα ξεκουραστούν ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το πρωτάθλημα με την τοπική ομάδα. Λίγη ώρα μετά την άφιξη, την ομάδα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Original που είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και το τιμ της Βασίλισσας.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment