Ο Παναθηναϊκός ζήλεψε την Βασίλισσα!


Η κοντομάνικη φανέλα είναι αρκετά της μόδας τα τελευταία χρόνια, λόγω του λανσαρίσματός της στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί να περηφανεύεται πως κατέχει τα πρωτεία στο συγκεκριμένο κομμάτι, σε όλη την Ευρώπη!

Βλέπετε, η Ένωση είχε καταφέρει να…. πρωτοπορήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Για την ακρίβεια, στις 18 Απριλίου του 2015, η «Βασίλισσα», με τον Ντράγκαν Σάκοτα, τότε, στον πάγκο της υποδέχτηκε τα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω της απόσυρσης της φανέλας με τον αριθμό 10, προς τιμήν του Γιώργου Αμερικάνου.


Στο παιχνίδι εκείνο, μάλιστα η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που αγωνίστηκε σε παιχνίδι με κοντομάνικη φανέλα, φέρνοντας, έστω και για λίγο, αέρα… ΝΒΑ στο πρωτάθλημα της Basket League.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Παναθηναϊκός την 1η Φεβρουαρίου, κόντρα στο Ρέθυμνο, μόνο που το «τριφύλλι» ήρθε… δεύτερο. Άρα, θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι «πράσινοι» αντέγραψαν την ΑΕΚ στο κομμάτι αυτό…

Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment