Μαυροειδής: Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε


Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε στις δηλώσεις του πως η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι με τον Κόροιβο λόγω της καλής άμυνας, είπε πως η ομάδα θέλει ακόμα πολύ δουλειά και πρέπει να μπαίνει δυνατά σε όλα τα ματς, ώστε να μην επιτρέπει στους αντιπάλους της να είναι μέσα στο παιχνίδι

Αναλυτικά: 

Πως είδες το σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ πήρε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε στο τέλος;

«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, εμείς το κάνουμε εύκολο η δύσκολο και βασικά όλα θα ξεκινάνε από την άμυνα. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να ξεκινάμε δυνατά να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας και μέσα από την άμυνα μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Αυτή είναι η νοοτροπία του προπονητή και η φιλοσοφία του»

Η άμυνα πιστεύεις ότι δούλεψε καλύτερα και η ΑΕΚ μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ, σήμερα και να το κάνει πιο εύκολο;

«Ναι νομίζω ότι η άμυνα ήταν πολύ καλή σήμερα, κρατήσαμε τον Κόροιβο πολύ χαμηλά, αυτό πρέπει να κάνουμε και πάντα. Ίσως αυτό είναι και το πρόβλημα που έχουμε σε ορισμένα ματς, κάνουμε κάποια λάθη, τρώμε κάποια καλάθια, χάνουμε κάποια ριμπάουντ και έτσι δίνουμε στις αντίπαλες ομάδες το δικαίωμα να είναι μέσα στο ματς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γιαυτό πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά σε όλα τα ματς και να μην δίνουμε καμία ελπίδα στους αντιπάλους να διεκδικήσουν το ματς»

Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ είναι στη καλύτερη κατάσταση, έχει βρει το ρυθμό της;

«Όχι σίγουρα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που πρέπει δεν έχουμε βελτιωθεί ακόμα όπως πρέπει. Σίγουρα χρειαζόμαστε κι άλλη δουλειά, έχουν έρθει κάποιοι παίκτες καινούργιοι, νομίζω θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά, δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε και σίγουρα και ο προπονητής θα πιστεύει ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλει»

Πηγή: aek365.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment